British Autojumble Nieuwkuyk: lekker (verd)walen tussen de bomen

 "Waalwijk" was de afgelopen jaren een vast begrip. Veel liefhebbers van Britse auto's wisten meteen dat het dan ging over de "British Autojumble". Dit jaar was het evenement verhuisd naar Nieuwkuyk, niet ver van Waalwijk. Het terrein was duidelijk kleiner van opzet en het was lastig een overzicht te krijgen van de aanwezige voertuigen. Ook de hardwerkende vrijwilligers hadden het zwaar.  Sommige merken hadden zich zo exclusief verschansd, dat we pas bij het naar huis rijden zagen dat ze er waren. Een verdwaalde Armstrong-Siddeley reed ook zoekend rondjes. Iets dat het publiek natuurlijk helemaal net erg vond. Iedereen kon zo de mooie auto bekijken. 
Het evenement wordt steeds door de MG-clubs georganiseerd, dus het aandeel MG's was dan ook hoog. Er was een mooie verscheidenheid aan MG sportwagens.
 
 Het regende af en toe en het was een beetje donker onder de bomen, maar de stemming was er niet minder om.
 Diverse handelaren en hobbyisten hadden onderdelen meegebracht en er werd goed gekeken.
 Dat het evenement niet alleen om de spartwagens ging, bewezen deze Taxi-eigenaren
 Morris Minors mogen bij een dergelijk evenement niet ontbreken
 Een bekende, maar in Nederland zeldzame Wolseley 18/85
 Wordt hier onderhandeld over de verkoop van deze Wolseley 16/60?
 Wanneer zag u zo'n variatie aan Standard-Triumph produkten? Oh ja, vorig jaar op Waalwijk!
De verdwaalde Armstrong Siddeley. We zijn benieuwd waar de Jumble volgend jaar zal neerstrijken. Het valt natuurlijk niet mee een geschikte plek te vinden voor zoveel auto's, maar we denken dat het de organisatoren en vrijwilligers vast gaat lukken er weer zo'n gezellig evenemnt van te maken.